Cos
Fructe MIRACULOASE cu beneficii incredibile 1

Fructe MIRACULOASE cu beneficii incredibile

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fructele miraculoase sunt: Caisele uscate, smochinele şi prunele uscate.

Această rețetă este folosită de sportivii olimpici, care își restabilitează coloana vertebrală. Medicii le recomanda de câţiva ani si celorlalti pacienți – într-adevăr are efect. A fost demonstrat științific despre caisele uscate că influențează benefic asupra mușchilor cardiaci, datorită conținutului de kaliu. De asemenea, ele constituie un remediu pentru profilaxia cancerului. Acest fruct minunat conține fosfor, fier, calciu, caroten, vitamina B5.

Doza: 1 smochină 5 caise uscate şi 1 prună în fiecare seară.

Substanțele din aceste fructe sporesc rezistența țesuturilor intervertebrale. Consolidarea acestor țesuturi conduce la restabilirea vertebrelor în poziția lor firească, fără corecție manuală.

Substanțele necesare pentru tratament  nu sunt  în fiecare fruct în parte, ci se formează după amestecarea lor. De asemenea, această combinație are o putere magică și sporește potența bărbaților și a femeilor.

Caisele uscate normalizează activitatea glandei tiroide. Se aplică drept remediu popular pentru tratamentul bronșitei. Totodată, caisele uscate contribuie la eliminarea paraziților din intestin. Prunele uscate – un alt dar al naturii pentru sănătatea voastră.

Prunele uscate au o influență benefică, în primul rîrnd, asupra sistemului gastrointestinal. Infuzia din prune uscate contribuie la eliminarea constipației și normalizarea sistemului digestiv. Totodată, prunele uscate sînt folositoare pentru cei care au probleme cu inima și hipertensiunea.

De asemenea, se consideră că prunele uscate sînt benefice pentru maladiile rinichilor, ficatului, reumatism și ateroscleroză. Iar datorită concentrației înalte de vitamina A, ele îmbunătățesc vederea.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][basel_products layout=”carousel” post_type=”ids” items_per_page=”3″ slides_per_view=”1″ include=”1736, 1868, 1995″][/vc_column][/vc_row]

Gust Oriental
Main Menu x