Generalitati

Societatea face eforturi pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, pot exista erori; unele specificatii sau preturi. Acestea pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare. Societatea isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

SC Nicodan Bulk Retail SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va putea livra comanda. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Declinarea responsabilitatii

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Preturile

Preturile produselor afisate pe www.gustoriental.ro reprezinta preturile de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 9% sau 20%, in functie de tipul produsului). Preturile sunt afisate atat pe 100g cat si pe kg.

Descrierea si returnarea produselor

Produsele comandate de pe Site-ul nostru pot fi refuzate la efectuarea recepției coletului doar dacă acestea nu corespund calitativ și cantitativ cu comanda inițiată de client. După efectuarea recepției la primirea coletului produsele nu mai pot fi returnate. Din motive de siguranță alimentară și igienă Sc Nicodan Bulk Retail SRL nu acceptă returnarea produselor alimentare. Returnarea accesoriilor și altor produse non- alimentare se face în conformitate cu legislația în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris Societatea că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiția acceptării returului este ca produsele să fie în aceeași stare în care au fost livrate (să nu fie deteriorate, să nu prezinte semne de utilizare, să aibă toate etichetele intacte în ambalajul original). Adresa de returnare a accesoriilor, a produselor non-alimentare este; sos. Vestului, nr 21, in incinta Piata Cocoș, Ploiesti, Prahova.

Dispozitii finale

Societatea isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.gustoriental.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Utilizatorii sunt de acord, in mod expres, ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Continutul gustoriental.ro (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, imagini) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor si furnizorilor. Din acest motiv, gustoriental.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si ingredientele produselor afisate in site-ul www.gustoriental.ro.