Selectăm cel mai bun orez care este procesat cu metode naturale transmise din tradiția italiană pentru a putea oferi pe masa dumneavoastra adevăratele arome italiene.
Preparat gata pentru gătit
* Ingrediente provenite din agricultura organica.
PREGĂTIRE : Se încălzește două linguri de ulei într-o tigaie, si se prajeste conținutul pungii timp de aproximativ un minut, continuând să se amestece, se adaugă ½ pahar de vin alb și se amestecă câteva secunde, se acoperă cu 650 ml de apă fierbinte, nu se adaugă sare sau alte condimente. În timpul gătitului amestecati din cand in cand și, dacă este necesar, se adaugă puțină apă fierbinte până când orezul este copt (aproximativ 18 minute). O data luat dupa foc se amesteca dupa plac cu unt și Parmigiano Reggiano.
- Certificare biologica, codul mărcii „Bioagricert” operator IT BIO 006 – P33U
- FARA GLUTEN
- Nu conține glutamat
- Nu conține conservanți
- Nu a fost supus la tratament cu radiații ionizante
- Produsul nu conține proteină sau ADN modificat GENETIC. Compania nu utilizează OMG-uri în producția sa
Originea orezului: ITALIA
Depozitați într-un loc răcoros și uscat (de preferință 16/18 ° C)
Recomandat pentru 2 /3 portii
Greutate net 215 g
Valori nutritionale pentru 100 g de produs :
- Carbohidrați 71,1 g
- Dintre care zaharuri 1, 6 g
- Proteine 6,9 g
- Grasimi 1,7 g
- Dintre care Saturate 0, 1 g
- Fibre 2,0 g
- Sare 1,9 g
- Valoare energetică 348 kcal
- Valoare energetică 1447 kJ
Recenzii
Nu există recenzii până acum.