Back

Physalis deshidratat 100g

11,00 lei (TVA incl.)

SKU: 446 Categorie:
Descriere

Descriere

Physalis deshidratat 100g

Physalis este un fruct căutat pentru substanțele conținute. Este un fruct bogat în vitamine din complexul B, B12 fiind rar întâlnită în alte vegetale. De asemenea physalis are în compoziție vitamina P recunoscută pentru proprietățile anti-inflamatorii, anti-oxidante și anti-virale. Aceste fructe mai conțin vitamina A , iar cantitatea de vitamina C este dublă față de lămâie. Fructele Physalis au un conținut ridicat de proteină, aproximativ 16%, calciu, fier, fosfor, zaharuri. Bogate în carotenoide și polizaharide, aceste fructe ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar. De asemenea fructele pysalis conțin 18 aminoacizi și toți cei 8 aminoazici esențiali.
Melatonina din fruct previne bolile neurodegenerative la persoanele în vâstă. Acest fruct mai este utilizat în tratarea/prevenirea cancerului, a leucemiei, reumatismului, astmului, malariei, hepatitei, dermatitei, litiazei renale sau a gutei.
Se consumă ca atare sau în diverse combinații în smoothie-uri, gem, prăjituri, salate de fructe. Physalis uscat poate fi adăugat și în cereale.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Physalis deshidratat 100g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare si Plata
PRODUS LIVRAT PRIN FAN COURIER . TERMEN LIVRARE 24H-48H