Miere de Salcam cu Capaceala 900 g
Căpăceala de faguri este un produs apicol mai puţin cunoscut de consumatori, însă proprietăţile sale terapeutice excepţionale îl recomandă ca fiind de mare valoare.
Căpăceala este capacul de la fagure, cu care albinele „sigilează” mierea în fiecare celulă pentru a-i putea conserva conţinutul.
Acest „medicament”, realizat de albine în farmacia stupului, are o aromă deosebită şi păstrează proprietăţile terapeutice ale elementelor active din compoziţia sa: mierea, ceara, propolisul, enzimele şi antibioticele naturale. Din acest motiv, căpăceala de pe faguri are si o importanţă medicală. Datorită compoziţiei sale, căpăceala are proprietăţi terapeutice şi curative deosebite.
Astfel, se recomandă folosirea căpăcelii în următoarele situaţii:
– afecţiuni ale stomacului (mai ales ulcere)
– afecţiuni ale ficatului
– afecţiuni ale cavităţii bucale (stomatită, paradontoză)
– afecţiuni respiratorii (faringite, laringite, astm, etc.)
– infecţii- datorită efectului antibiotic
– afecţiuni cardiace- stimulează activitatea cordului
– stimulează activitatea sistemului imunitar – este un bactericid puternic
– are efect de lubrefiere a vaselor de sânge şi de aceea este foarte utilă în cazul persoanelor care au probleme cu aparatul circulator.
Mod de administrare: se consumă prin mestecare până când ceara se topeşte în gură. În acest fel asigură şi o igienă orală deosebită, iar efectele sale sunt mai puternice.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.