Cos
Fructele uscate ajută în combaterea constipaţiei 1

Fructele uscate ajută în combaterea constipaţiei

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sedentarismul, o dietă săracă în fibre, anumite medicamente sunt cauze ale unei digestii dificile. Constipaţia poate fi tratată printr-o varietate de metode. O hidratare mai bună, alături de o dietă bogată în fibre şi adăugarea exerciţiilor fizice la stilul de viaţă sunt soluţii naturale împotriva unei digestii dificile.

Fructele uscate pot da şi ele o mână de ajutor, întrucât, pe lângă carbohidraţi, vitamina C şi fibre, conţin şi vitamina A şi isatin – o substanţă care acţionează ca un laxativ natural.

Fierul din fructele uscate previne anemia, potasiul ajută în menţinerea unei tensiuni arteriale normale, borul combate osteoporoza, în timp ce zahărul conţinut, în combinaţie cu fibrele, furnizează energie organismului.

Potrivit Mayo Clinic, cantitatea de fructe uscate pentru un copil este de circa 100 de grame pe zi, în timp ce pentru adulţi cantitatea recomandată este dublă. Atenţie, însă, prunele uscate conţin multe calorii la suta de grame.

Consultati medicul dvs pentru mai multe informatii despre constipatie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][basel_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ columns=”2″ include=”1868, 1602, 1690, 1694″][/vc_column][/vc_row]

Gust Oriental
Main Menu x