Fructele uscate ajută în combaterea constipaţiei 1
Blog

Fructele uscate ajută în combaterea constipaţiei

Sedentarismul, o dietă săracă în fibre, anumite medicamente sunt cauze ale unei digestii dificile. Constipaţia poate fi tratată printr-o varietate de metode. O hidratare mai bună, alături de o dietă bogată în fibre şi adăugarea exerciţiilor fizice la stilul de viaţă sunt soluţii naturale împotriva unei digestii dificile.

Fructele uscate pot da şi ele o mână de ajutor, întrucât, pe lângă carbohidraţi, vitamina C şi fibre, conţin şi vitamina A şi isatin – o substanţă care acţionează ca un laxativ natural.

Fierul din fructele uscate previne anemia, potasiul ajută în menţinerea unei tensiuni arteriale normale, borul combate osteoporoza, în timp ce zahărul conţinut, în combinaţie cu fibrele, furnizează energie organismului.

Potrivit Mayo Clinic, cantitatea de fructe uscate pentru un copil este de circa 100 de grame pe zi, în timp ce pentru adulţi cantitatea recomandată este dublă. Atenţie, însă, prunele uscate conţin multe calorii la suta de grame.

Consultati medicul dvs pentru mai multe informatii despre constipatie.

3,00 lei (TVA inclus)

Prune uscate fara samburi 100g

Prune uscate fara samburi 100g Pe lângă faptul că sunt nişte fructe foarte gustoase, ele te ajută să îţi menţii

1,50 lei (TVA inclus)

Curmale fără sâmburi 100g

Curmale fără sâmburi 100g Curmalele uscate fără sâmburi pot fi un înlocuitor ideal pentru dulciuri, sunt bogate în vitaminele C,

2,00 lei (TVA inclus)

Stafide brune 100g

Stafide brune 100g Stafidele au ajuns in ultimii ani sa fie cele mai vandute tipuri de fructe uscate datorita proprietatilor

3,50 lei (TVA inclus)

Merișor 100g

Merișor 100g Merisoarele au devenit prea tarziu cunoscute la noi ca fiind o sursa atat de impotanta de sanatate, izvor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *