Descriere
Uleiul extravirgin de masline provenit din agricultura organica este rezultatul unui mare respect fata de natura, respect, care ne permite sa folosim mai bine resursele teritoriului. Lipsa utilizarii ingrasamintelor chimice si a pesticidelor face posibila obtinerea de produse cu o inalta calitate organoleptica care raspunde nevoilor consumatorilor din ce in ce mai atenti la protectia sanatatii si a mediului.
Soiuri de masline: Picholine, Carolea, Leccino, Nociara, Cellino si Olivastra tipice pentru Martina Franca
Originea maslinelor: Valea Itria si zonele invecinate din Puglia, Italia
Recoltare: In perioada octombrie-decembrie, manuala sau cu plase de agitare
Extractie: La rece cu decantor, centrifugal, ecologic cu doua faze, fara adaos de apa
Temperatura: Controlata 23-27 ° C
Culoare: verzui, cu reflexii aurii
Gust: Mediu fructat, intregit de note erbacee, de migdale dulci si anghinare.
Ideal pentru : legume fierte si crude, peste.
• Aciditate libera: nu depaseste 0,40 grade la imbuteliere
Recenzii
Nu există recenzii până acum.