SC Nicodan Bulk Retail SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. SC Nicodan Bulk Retail SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC Nicodan Bulk Retail SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Nicodan Bulk Retail SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va putea livra comanda. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu un e-mail, datata si semnata la adresa de e-mail info@gustoriental.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei in cazul unor nereguli. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Site-ul beneficiaza de suport tehnic si IT, serverul fiind instalat in incinta adecvata din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate.

Compania nu va fi responsabilă faţă de dvs. pentru nicio încălcare a acestor Termeni în cazul în care respectiva încălcare decurge din împrejurări pe care Compania nu le poate controla în mod normal. Legea Drepturilor terţelor părţi, din 1999, nu se aplică acordului creat între dvs. şi Companie prin aceşti Termeni. Aceşti Termeni constituie întreaga înţelegere dintre dvs. şi Companie cu privire la utilizarea Site-ului Web de către dvs. şi înlocuiesc toate acordurile anterioare cu privire la Site-ul Web. În cazul în care orice parte a acestor Termeni este nevalidă sau neaplicabilă din punct de vedere legal, prevederea nevalidă sau neaplicabilă va fi înlocuită de o prevedere validă, aplicabilă, care redă în cea mai mare măsură intenţia prevederii originale, iar restul acestor termeni vor continua să rămână în vigoare.