Descriere
aluat, faina, zahar vanilat, scortisoara, fistic
aluat, faina, zahar vanilat, scortisoara, fistic
Caffe Maestro poarta cu sine pecetea experientei celui care a ales sa combine si mai apoi sa prajesca sortimente de
Drojdia uscată este unul dintre cele mai importante ingrediente pentru un aluat. Aceasta contribuie la creșterea aluatului și îi oferă
Linguine cu nero di seppia Pastă specială din făină de grâu dur,cu uscare lentă aromatizată cu nero di seppia. FORMAT
-este folosit la numeroase prajituri, bauturi acidulate si snack-uri, mancare, sosuri -se combina excelent cu carnea si legumele (ex: lintea, mazarea
Ingredinte: faina de porumb 97%, patrunjel 0.25%, ciuperci porcine uscate (edulis Boletus) 2.75% Pregatire: in 1L de apa se presara
Faina de migdale este ideala pentru retetele de maccarons, blaturi de tort si fursecuri delicioase. Ingrediente: migdale 100%.
Ardeii umpluți cu ton sunt o conservă gustoasă, făcută cu ardei roșii picanți. Este o rețetă simplă de a gusta
Ingredinte: faina de porumb 97%, patrunjel 0.25%, ciuperci porcine uscate (edulis Boletus) 2.75% Pregatire: in 2L de apa se presara
Selectăm cele mai bune produse care sunt procesate cu metode naturale transmise din tradiția italiană pentru a putea oferi pe
Rosii de calitate, mari si mature, lasate sa se usuce la soare apoi puse in borcane cu ulei de masline.
Cookie-urile necesare sunt absolut esențiale pentru ca site-ul să funcționeze corect. Această categorie include numai cookie-uri care asigură funcționalități de bază și caracteristici de securitate ale site-ului. Aceste cookie-uri nu stochează nicio informație personală.
Orice cookie-uri care nu pot fi deosebit de necesare pentru funcționarea site-ului web și sunt utilizate special pentru colectarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului prin intermediul analizelor, anunțurilor și al altor conținuturi încorporate sunt denumite cookie-uri inutile.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.