Cafea Avedis 100g

10,90 lei (TVA incl.)

Descriere

Descriere

„Cafea Avedis nu a existat niciodată! A existat însă un domn Avedis, cunoscător desăvârşit în ale cafelei, care în perioada interbelică, a reuşit să satisfacă pe deplin burghezia bucureşteană, cu aroma şi gustul cafelei prăjite de el!”

Mihai Florescu

Dupa anii 50 cantitatea şi calitatea cafelei verzi importate a devenit foarte greu de păstrat iar cei ce au preluat tradiţia bătrânilor armeni, au transformat cafeaua în „monedă de schimb” şi o modalitatea de îmbogăţire fără just temei!
În Europa Occidentală, priceperea armenească în prăjirea cafelei, nu reprezintă decât o mică parte din inovaţiile aduse de vecchi torrefattori italieni în cultura, tehnologia şi prepararea cafelei.
1908 este anul în care, Com. Ruggero Petroncini, dezvoltă tehnologia prăjirii cu flux de aer cald. Încet, încet, vechile cuptoare ce prăjeau cafeaua cu flacără direct pe tambur, sunt înlocuite de performantele cuptoare italiene!

…reîntors în ţară din 1991, având deja experienţă de peste 10 ani în domeniu, deschis la Timişoara, prima prăjitorie cu tehnologie Petroncini! An de an, alături de bătrânul Sandrolini, am reuşit să aduc în România „espresso italiano”, dar şi tradiţia cafelelor arabice ideale pentru ibric.
Tot ceea ce ştiu şi simt despre cafea, veţi regăsi într-o ceaşcă de cafea AVEDIS!

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cafea Avedis 100g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare si Plata
PRODUS LIVRAT PRIN FAN COURIER . TERMEN LIVRARE 24H-48H