Produsele comandate de pe Site-ul nostru pot fi refuzate la efectuarea recepției coletului doar dacă acestea nu corespund calitativ și cantitativ cu comanda inițiată de client. După efectuarea recepției la primirea coletului produsele nu mai pot fi returnate. Din motive de siguranță alimentară și igienă Sc Nicodan Bulk Retail SRL nu acceptă returnarea produselor alimentare.

Returnarea accesoriilor și altor produse non- alimentare se face în conformitate cu legislația în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris Societatea că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiția acceptării returului este ca produsele să fie în aceeași stare în care au fost livrate (să nu fie deteriorate, să nu prezinte semne de utilizare, să aibă toate etichetele intacte în ambalajul original). Sc Nicodan Bulk Retail SRL va înapoia contravaloarea produselor comandate în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată, cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. In cazul in care produsul/ele sunt intr-o stare care nu ne permite re-comercializarea lui/lor ne rezervam dreptul de a refuza returul. Adresa de returnare a accesoriilor, a produselor non-alimentare este; sos. Vestului, nr 21, in incinta Piata Cocoș, Ploiesti, Prahova.

Conform legislației în vigoare (Ordonanței Guvernului 130/2000 Art. 12. – dispozițiile art. 3-4, ale art. 7-10 și ale art. 11 alin. (1), completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță – art 12, pct a) și Directivei 97/7/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 20.05.1997 privind protecția consumatorilor cu privire la contractele la distanță – art 3, pct (2)) contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la reședința acestuia sau la locul său de muncă prin distribuitori nu pot fi denunțate (returnate) unilateral.

Conform ordonanței de guvern nr. 130/2000 – Capitolul 2, Articolul 10 litera c), consumatorul nu poate denunța unilateral tipuri de contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.